Prototype

Prototypebouw en technisch atelier

 

Ideeën vormen de basis van innovatieve producten. De bouw van prototypes is dan ook een belangrijke stap in het uitvoeren van succesvolle ideeën tijdens de productontwikkeling.

 

De kennis van geschikte methodes, het gebruik van innovatieve technologie, de ervaring in de keuze van het optimale materiaal, de precisie en het uitstekende vakmanschap zijn de basisvoorwaarden om prototypes te kunnen bouwen zoals het een leider in technologie en kwaliteit past.

 

In ons prototypecentrum, uitgerust met een groot machinepark en geschikte verwerkingsmachines, stellen ervaren vakmensen modellen en onderdelen voor preproductie samen waarvoor nog geen productiemachines bestaan, vaak met speciaal ontwikkelde en vervaardigde mallen en tools. De snelle productie van prototypes verkort de ontwikkelingsduur van een product aanzienlijk, en zorgt ervoor dat het snel op industriële schaal op de markt kan komen.

 

In ons eigen technisch atelier optimaliseren onze ontwikkelingsingenieurs voortdurend de basismethodes voor het vervaardigen van flexibele metalen onderdelen, zoals het buigen en lassen van buizen, het plooien van ringen, opwikkelen en persen van balgen. Zo blijven ze steeds op de hoogte van de modernste productietechnologie. Ze kunnen daarvoor specifieke testbanken gebruiken, die de proceslimieten bepalen bij gesimuleerde industriële schaal productie,  en  nieuw gereedschap of gereedschapsontwerpen testen.

 

Informatie op aanvraag

Maak een afspraak

Maak een afspraak