Verbindingstechniek

Verbindingstechniek

Het aanbieden van geschikte koppelingen voor metaalslangen, -balgen en -compensatoren met koppelstukken of buiswerk biedt een belangrijke meerwaarde en een hoogwaardige ontwikkeling voor een groot aantal potentiële afnemers , actief op diverse markten.

 

In vele gevallen zorgen niet enkel de metalen componenten, maar het hele pakket van al dan niet demonteerbare verbindingen en flexibele componenten voor een succesvolle oplossing.

 

De ontwikkelingslijn “Verbindingstechniek” ontwikkelt en optimaliseert  daarom gestandaardiseerde koppelingsprogramma’s en klant specifieke verbindingstechnieken, voor industriële productie van flexibele leidingen en voor eigen montage.

Onze Engineers  geven u advies bij het kiezen en ontwerpen van koppelingstechnieken vanuit technologisch en economisch standpunt. Ze zorgen voor de nodige tests, kwalificatie en certificatie, en zijn zo uw betrouwbare aanspreekpunt voor al uw vragen over demonteerbare of niet-demonteerbare verbindingen van flexibele en metalen elementen.

 

Informatie op aanvraag

Maak een afspraak

Maak een afspraak