Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Het  correct positioneren en monteren van sprinklers in valse plafonds in openbare of  commerciële gebouwen volgens de gewone montagetechniek vraagt zeer veel inspanning. Het juist afstellen van de sprinklerhoek met een vast buizensysteem vraagt erg veel tijd en expertise.

 

Onze HYDRA®-sprinklerleidingen zijn het antwoord op dit probleem. De flexibiliteit van de roestvast stalen leiding zorgt voor een eenvoudige en precieze positionering van sprinklers. Voor alle conventionele plafondsystemen, zoals inlegplafonds met T- profielen of gipskarton platen wordt een geschikte bevestiging meegeleverd. Zo kunt u de sprinklerleiding probleemloos tegen de onderconstructie van het plafond bevestigen.

 

Er zijn bevestigingssystemen voor hangende standaardsprinklers en verborgen sprinklers beschikbaar.  Het sprinkler montagesysteem biedt zowel voor installateurs als voor gebouweneigenaars nog een lange lijst voordelen: zo kan het hele leidingnet, inclusief het flexibele sprinklersysteem, al in de ruwbouwfase van het gebouw onder bedrijfsdruk op lekken worden getest, zonder dat de sprinklers reeds in de plafonds zijn geplaatst.  Dure waterschade behoort vanaf nu tot het verleden.

 

Brochure op aanvraag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak