Over ons

AIEBV

Iedereen die te maken heeft met industriële installaties, motoren, machines en apparaten weet dat alles wat mechanisch , thermische , chemische , beïnvloedt .wordt , gevoelig is voor omgevingsfactoren.

Trilling, uitzetting, krimp, brand en weersomstandigheden kunnen de werking van materieel nadelig beïnvloeden . Toch moet het tegen een stootje kunnen. Een schip dat op volle zee vaart, bijvoorbeeld, mag geen belemmering ondervinden van motoren die uitvallen of oververhit raken ,,een uitlaatgas systeem die niet naar behoren functioneert.


De kwaliteit van de verbinding

Hier is over nagedacht. Er zijn talloze oplossingen verkrijgbaar in de vorm van expansion joints, compensators, en flexibele RVS slangen. Technologische verbindingen die de invloed van omgevingsfactoren beperken en een optimale werking van mechanisch materieel garanderen. Dit op zich is niet zo heel interessant. Wat wel interessant is, is de kwaliteit van zo’n verbinding. Laat dit nou net hetgeen zijn waar wij bij Asbai Industrial Equipment over nadenken.

 

Flexibele leidingtechnologie en systeemtechnologie

Allereerst brengen wij uw situatie nauwkeurig in beeld. Wij inventariseren omgevingsfactoren, beschrijven processen en logistiek, en leggen verbanden om tot een oplossing te komen gebaseerd op de nieuwste technologie. Maatwerk flexibele leidingtechnologie en systeemtechnologie die niet alleen zorgen voor een optimale werking van uw machines, maar ook voor efficiëntie. Zo gaan onze technologische oplossingen minimaal 12 jaar mee in plaats van de gemiddelde 5 jaar. In efficiëntie en de daaraan gekoppelde kostenbesparing bevindt zich dan ook de kwaliteit van de verbinding, letterlijk en figuurlijk.

 

Neem contact op en geef ons uw uitdaging

Welke technologische uitdaging heeft u voor ons? Neem contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om naar u te luisteren en onze visie te geven op een maatwerkoplossing voor uw situatie.


Visie en Missie 


Visie

Het is onze overtuiging dat technologie en de flexibele toepassing ervan altijd ten dienste hoort te staan van efficiëntie. Daarom inventariseren wij omgevingsfactoren, leggen wij verbanden en passen wij de nieuwste technologie toe. Zo worden technologie en efficiëntie met elkaar verbonden.


Missie

Het is onze missie om onze klanten te voorzien van maatwerk oplossingen op het gebied van flexibele leidingtechnologie en systeemtechnologie. Technologische verbindingen die zorgen voor een optimale werking van mechanisch materieel en de hoogst mogelijke efficiëntie en kostenbesparing.

Neem contact op

Neem contact op